Ešton: Ovu priliku ne smemo propustiti

Izvor: RTS, 01.Apr.2013, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ešton: Ovu priliku ne smemo propustiti

Verujem da je sporazum na dohvat ruke, iako neće biti lako, ali kad smo počeli svi smo znali da će biti teško i da će zahtevati snažno političko vođstvo, kaže Ketrin Ešton, uoči osme runde dijaloga Beograda i Prištine. Ne smemo dozvoliti da nam ova prilika prođe, poručila visoka predstavnica EU.

Uoči osme runde dijaloga Beograda i Prištine visoka predstavnica EU Ketrin Ešton navela je u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << saoštenju da veruje da je sporazum na dohvatu ruke, iako neće biti lako.

Kad smo počeli svi smo znali da će biti teško i da će zahtevati snažno političko vođstvo, poručila je Eštonova u saopšrenju koje je pročitala njena portparolka Maja Kocijančič. 

Eštonova veruje da delegacije koje dolaze sutra to rade u duhu pronaleženja rešenja u interesu naroda koje predstavljaju i za bolju budućnost za sve njih, kaže se u saopštenju.

"Ne smemo dozvoliti da nam ova prilika prođe, radujem se da ih dočekam sutra ujutru", navodi Eštonova.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ešton: Neće biti lako, ali ovu priliku ne smemo propustiti

Izvor: S media, 01.Apr.2013

Visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton izrazila je danas uverenje da je sporazum Beograda i Prištine na dohvat ruke, ali i upozorila da postizanje dogovora neće biti nimalo lako..."Verujem da je sporazum na dohvat ruke, iako to neće biti lako", navela je Eštonova u...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.