EU upozorava Srbiju zbog digitalizacije

Izvor: Danas, 04.Jun.2013, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU upozorava Srbiju zbog digitalizacije

Šef Delegacije EU u Srbiji Vensan Dežer uputio je ministru trgovine i telekomunikacija Rasimu Ljajiću pismo u kojem kritikuje kašnjenje procesa digitalizacije televizije u Srbiji, za koji je iz IPA fondova dobijeno više miliona evra, saznaje Danas. Prema nezvaničnim informacijama, Dežer konstatuje da ovaj proces dosta kasni, a da je dodatno usporen raspisivanjem konkursa za dodelu nekadašnje frekvencije TV Avale. Nije isključeno i da oprema vredna osam miliona evra, dobijena iz pretpristupnih fondova, bude povučena iz Srbije.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EU kritikuje kašnjenje digitalizacije televizije u Srbiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jun.2013

Šef Delegacije EU u Srbiji Vensan Dežer uputio je ministru trgovine i telekomunikacija Rasimu Ljajiću pismo u kojem kritikuje kašnjenje procesa digitalizacije televizije u Srbiji, za koji je iz IPA fondova dobijeno više miliona evra.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Dežerov protest zbog digitalizacije

Izvor: B92, 05.Jun.2013, 10:27

Beograd -- Šef Delegacije EU u Srbiji Dežer uputio ministru Rasimu Ljajiću pismo u kojem kritikuje kašnjenje procesa digitalizacije televizije u Srbiji, saznaje Danas...Za ovaj proces je iz IPA fondova dobijeno više miliona evra. Kako ovaj list nezvanično saznaje, proces je još više usporen raspisivanjem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.