EU finansira izradu tegle za srpski med

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jan.2014, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU finansira izradu tegle za srpski med

Savez pčelarskih organizacija Srbije (SPOS) najavio je da će Evropska unija, preko Austrijske razvojne agencije, finasirati projekat "Reka meda" koji podrazumeva izradu jedinstvene tegle u kojoj će se prodavati med iz Srbije garantovanog kvaliteta.
Pogledaj vesti o: Pčelarstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

EU daje pare za tegle za med iz Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jan.2014

Savez pčelarskih organizacija Srbije (SPOS) najavio je da će Evropska unija, preko Austrijske razvojne agencije, finasirati projekat "Reka meda" koji podrazumeva izradu jedinstvene tegle u kojoj će se prodavati med iz Srbije garantovanog kvaliteta. Ukupna vrednost projekta je 218.988 evra, od čega...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.