EU donira dodatnih pet miliona evra pomoći BiH

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Apr.2020, 16:24

EU donira dodatnih pet miliona evra pomoći BiH

Evropska unija će donirati dodatnih pet miliona evra pomoći Bosni i Hercegovini za hitne medicinske potrebe, saopšteno je iz Delegacije EU u Sarajevu.  Dodaje se da je to drugi deo finansijskog paketa Evropske Unije, čija ukupna vrednost iznosi sedam miliona evra i koji će omogućiti nabavku neophodne medicinske opreme za borbu protiv korona virusa.  BLOG UŽIVO O KORONA VIRUSU “Zajedno sa svojim partnerom UNDP-om u BiH, EU je već isporučila 7.500 testova i 15.000...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Satler potpisao pismo za DODATNIH PET MILIONA EVRA pomoći za medicinske potrebe u BiH

Izvor: Blic, 09.Apr.2020

Šef Delegacije EU u BiH Johan Satler potpisao je danas pismo upućeno rezidentnoj predstavnici Razvojnog programa UN (UNPD) u BiH Stelijani Nedera, u kojem se obavezuje na dodatnih pet miliona evra pomoći EU za hitne medicinske potrebe u BiH.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.