EU će možda revidirati sankcije Rusiji

Izvor: BKTV News, 23.Sep.2014, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU će možda revidirati sankcije Rusiji

Evropska unija možda će početi reviziju sankcija protiv Rusije 30. septembra, u zavisnosti od sprovođenja mirovnog plana za Ukrajinu, piše list „Komersant“ u današnjem broju pozivajući se na izvore iz EU.

Proces ukidanja sankcija mogao bi da počne kroz sedam dana, nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << što ambasadori EU prouče zvaničan izveštaj o sprovođenju prekida vatre i sporazuma za mirno rešenje, rekao je neimenovani izvor EU a prenela je ruska agencija Itar-Tas.
Predstavnica šefice spoljne politike EU Ketrin Ešton, Maja Kocijančić nije potvrdila mogućnost revizije sankcija Rusiji 30. septembra, ali će služba za strane poslove EU, ambasadorima do tog datuma dostaviti izveštaj.
Jedan od izvora je rekao da ukidanje sankcija neće ići u istim paketima kako su i zavođene. EU je od marta uvela devet paketa sankcija Rusiji a Moskva je uzvratila zabranom uvoza hrane iz EU na godinu dana.
Izvor: tanjug.rs
The post EU će možda revidirati sankcije Rusiji appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

EU revidira sankcije Moskvi; Donjeck: Počelo povlačenje teškog naoružanja

Izvor: Večernje novosti, 23.Sep.2014

Evropska unija možda će početi reviziju sankcija protiv Rusije 30. septembra, u zavisnosti od sprovođenja mirovnog plana za Ukrajinu, piše list "Komersant" u današnjem broju pozivajući se na izvore iz EU. Proces ukidanja sankcija mogao bi da počne kroz sedam dana, nakon što ambasadori EU prouče...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.