Izvor: Blic, 19.Maj.2018, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU Iranu: Ostajemo posvećeni spasavanju nuklearnog sporazuma

Komesar Evropske unije za energetiku i klimu, Migel Arijas Kanete, izjavio je danas da taj blok ostaje posvećen spasavanju nuklearnog sporazuma s Teheranom posle povlačenja SAD, a time je pokušao da umiri Iran, koji je zapretio obogaćivanjem uranijuma ako EU taj sporazum ne održi na snazi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

EU ostaje posvećena spasavanju nuklearnog sporazuma sa Teheranom posle povlačenja SAD

Izvor: Vostok.rs, 20.Maj.2018, 09:44

Komesar Evropske unije za energetiku i klimu Migel Arijas Kanete izjavio je da taj blok ostaje posvećen spasavanju nuklearnog sporazuma s Teheranom posle povlačenja SAD iz dogovora. On je time pokušao da umiri Iran, koji je zapretio obogaćivanjem uranijuma ako EU taj sporazum ne održi na snazi.. . Kanete...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.