Izvor: S media, 23.Dec.2011, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drašković: Srbija ne može bez Evrope

Srbija ne može sebe da uredi kao demokratsku državu bez Evropske unije, ocenio je danas predsednik SPO Vuk Drašković na svečanost povodom prijema novih članova u stranku.

Verujte da su bajke priče da Srbija izvan Evrope može sebe da uredi kao evropsku državu, to je nemoguće, rekao je Drašković.

Jugović: Politike DS-a i SPO-a se razilaze

Borba protiv "kosovizacije" srpske baštine

LDP minirao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kandidaturu Srbije za EU!

On je izrazio nadu da će mladi ljudi u Srbiji odlučiti ishod predstojećih izbora i da će dati glas za "preokret državne politike", koju je ocenio pogrešnom.

Drašković je objasnio da kada kaže Evropa bezrezervno, misli na ono što može da se postigne u pogledu garancija za odbranu srpskog naroda, duhovnog nasleđa i kulturne baštine na Kosovo.

Uz pomoć Evrope ćemo obezbediti garancije za zaštitu naroda i baštine, kao i sankcije za većinski albanski narod u svim slučajevima kada ne poštuje preuzete obaveze, dodao je on.

(Blic)
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.