Djelić pozdravlja ratifikaciju S S P

Izvor: S media, 10.Feb.2011, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djelić pozdravlja ratifikaciju S S P

Potpredsednik Vlade za evropske integracije izmedju Evropske unije i Srbije u nemačkom Bundestagu, izrazio je večeras nadu da će Nemačka i dalje pružati podršku Srbiji na njenom putu ka EU.

U saopštenju dostavljenom Tanjugu, navodi se da je potpredsednik vlade "veoma zadovoljan zbog činjenice da je i Nemačka, najveća zemlja unutar EU, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ratifikovala ŠP".

"Zahvalan sam predsedniku nemačkog parlamenta Norbertu Lamertu i predsedniku komiteta za evropske poslove Bundestaga Ginteru Krihbaumu na ukazanom poverenju, u nadi da će Nemačka i dalje pružati podršku Srbiji na njenom putu ka EU", naveo je Djelić u

saopštenju.

Nemačka je 13. zemlja članica Unije koja je ratifikovala S S P.

Taj sporazum je 19. januara ove godine ratifikovao Evropski parlament, a počev od sredine 2010. to je, pored Nemačke, učinilo još 12 članica EU: Španija, Malta, Bugarska, Italija, Estonija, Slovačka, Slovenija, Luksemburg, Madjarska, Austrija, Kipar i Grčka.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Đelić zadovoljan podrškom Nemačke

Izvor: B92, 10.Feb.2011

Beograd -- Potpredsednik Vlade za evropske integracije Božidar Đelić pozdravio je ratifikaciju Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju u nemačkom Bundestagu...Đelić je naveo da se nada da će Nemačka i dalje pružati podršku Srbiji na njenom putu ka Evropskoj uniji...U saopštenju Đelić...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.