Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Okt.2015, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijelson: EU daje 10 miliona evra Srbiji za migrante

Generalni direktor Direktorata Evropske komisije za susedsku politiku i pregovore o proširenju Kristijan Danijelson pohvalio je večeras Vladu Srbije za odgovorno ponašanje tokom migrantske krize i najavio da će Evropska unija (EU) izdvojiti deset milina evra kako bi pomogla Srbiji tokom zime.

Kako su saopštili iz Vlade Srbije, Danijelson je tokom sastanka sa premijerom Aleksandrom Vučićem pohvalio i napredak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << u dijalogu sa Prištinom.

Njih dvojica razgovarali su i o regionalnoj saradnji i evropskim integracijama Srbije, a Vučić je Danijelsonu predstavio podatke o broju registrovanih migranata koji su u poslednjih pet meseci prošli kroz zemlju.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.