DS: Podrška sporazumu, ali...

Izvor: Mondo, 20.Apr.2013, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Podrška sporazumu, ali...

Demokratska stranka podržaće predlog sporazuma Beograda i Prištine i u parlamentu će glasati za taj dokument, pod uslovom da vlast narodu kaže da se time de fakto priznaje nezavisnost Kosova.

Predsednik demokrata Dragan Đilas rekao je novinarima posle sednice Predsedništva u sedištu te stranke, da je DS takvu odluku donela zbog bezbednosti građana, pre svega na Kosovu i Metohiji, ali i daljeg puta zemlje ka >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << EU, odnosno sistemu vrednosti, redu i pravilima koje EU nosi sa sobom.

Đilas je objasnio da će DS podržati sporazum uz uslov ili zahtev prema vlasti da narodu kaže istinu da se tim sporazumom de fakto priznaje nezavisnost Kosova.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.