Cvetković: Vlada će se boriti protiv monopola

Izvor: Beta, 27.Okt.2010, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetković: Vlada će se boriti protiv monopola

BEOGRAD, 27. oktobra 2010. (Beta) - Premijer Mirko Cvetković izjavio je u sredu u Beogradu da će se Vlada boriti protiv monopola i stvarati predvidljive uslove za poslovanje privrede i investitora u Srbiji.

Premijer je tokom predstavljanja Bele knjige Saveta stranih investitora (FIC) kazao da orijentacija Srbije ka Evropskoj uniji (EU) podrazumeva uvodjenje evropskih standarda i da privrednici mogu da očekuju stabilnu poslovnu klimu.

Cvetković je podsetio da je u fiksnoj telefoniji ukinit monopol, i najavio da će 1. januara biti liberalizovano tržište naftnih derivata.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cvetković najavio ukidanje poreza na mobilnu telefoniju

Izvor: Politika, 27.Okt.2010

BEOGRAD – Premijer Srbije Mirko Cvetković najavio je da će vlada ukinuti porez na mobilnu telefoniju od 10 odsto, liberalizovati tržište naftnih derivata od 1. januara sledeće godine kao i carinske stope u skladu sa procesom pridruživanja Evropskoj uniji i nagovestio ukidanje monopola na železnici...Cvetković...

Nastavak na Politika...

Cvetković: Borićemo se protiv monopola

Izvor: Capital.ba, 27.Okt.2010

BEOGRAD, Premijer Mirko Cvetković izjavio da će se Vlada boriti protiv monopola i stvarati predvidive uslove za poslovanje privrede i investitora. “Pričamo da smo protiv monopola, a ja ću iznijeti neke konretne primjere ukidanja strukturno-fundamentalnih monopola u Srbiji. Intenzivno se radi na...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.