Brisel pozdravlja Vučićevu izjavu

Izvor: Press, 22.Avg.2014, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brisel pozdravlja Vučićevu izjavu

"Vučićeva izjava da će se Srbija pridržavati preporuka Evropske unije i da neće podsticati izvoz hrane u Rusiju je nešto što zaslužuje pohvalu", rekao je Tanjugu funkcioner Evropske unije koji je želeo da ostane anoniman.

On je, međutim, dodao da će zvaničan stav Evropske komisije biti formulisan nakon uvida u ceo sadržaj Vučićeve konferencije za štampu i analize njegovih reči.

U međuvremenu portparol komesara za proširenje Štefana Filea Petar >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Stano je na brifingu za novinare ponovio da Evropska unija očekuje od trećih zemalja i zemalja kandidata da ne pokušavaju da iskoriste evropske sankcije Rusiji kako bi povećale sopstveni izvoz.

"To je veoma jasan stav koji su šefovi diplomatija zemalja članica doneli u petak prošle nedelje i on i dalje ostaje na snazi", rekao je Stano novinarima.

Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Press...






Povezane vesti

BRISEL POZDRAVIO ODLUKU VUČIĆA: Cenimo konstruktivan pristup premijera Srbije!

Izvor: Kurir, 22.Avg.2014

Pozdravljamo pažnju koju srpska vlada pridaje ovom pitanju i cenimo konstruktivan pristup koji je premijer Vučić najavio, rekao je portparol komesara za proširenje Štefana Filea Peter Stano..BRISEL - Evropska komisija pozdravlja izjavu premijera Srbije Aleksandra Vučića u vezi sa izvozom hrane...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.