Zvezda na Kritu: Testovi za Evroligu

Izvor: Mondo, 22.Sep.2016, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda na Kritu: Testovi za Evroligu

Dejan Radonjić očekuje da u petak i nedelju dobije "jasnu sliku" o trenutnim mogućnostima crveno-belih.

Ekipa Crvene zvezde mts u četvrtak ujutru je otputovala na Krit, gde je u petak i nedelju očekuju daleko najteže pripremne utakmice ovog leta.

Posle šest mečeva i isto toliko pobeda nad uglavnom nedoraslim rivalima, prvak regiona i Srbije odmeriće snage sa Olimpijakosom, u polufinalu turnira, pa sa Efesom ili Hapoelom iz Jerusalima u meču za konačan plasman.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
PRENOSI NA ARENI

Televizija Arena sport u petak i nedelju će direktno prenositi sve mečeve turnira na Kritu, i to na svom prvom kanalu. Sjajna prilika za navijače Zvezde i ljubitelje košarke da na delu vide tri od 16 učesnika Evrolige 2016/17.

Osim Hapoela, koji će se takmičiti u Evrokupu, svi timovi koji će igrati na Kipru su evroligaši.

"Najjače utakmice smo i planirali za završnu fazu priprema, a prvu igramo sa Olimpijakosom u petak. Kroz provere na ovom turniru sagledaćemo naš stepen pripremljenosti u svim aspektima, kako bismo imali jasnu sliku gde smo. Nakon toga, imaćemo još nekoliko dana do početka sezone i trudićemo se da maksimalno iskoristimo i taj kratak period, do utakmice sa MZT Skopljem u Beogradu", rekao je trener Dejan Radonjić za klupski sajt.

Osim dobro poznatih lica (Spanulis, Printezis, Mancaris, Papanikolau, Lodžeski, Milutinov...), Olimpijakos će predstaviti pojačanja - američkog plejmejkera Erika Grina, koji je prošle sezone kratko igrao za Jutu, odnosno reprezentativca Kanade, centra Kema Birča.

Hapoel (Tarens Kinzi, Amare Studemajer...) i Efes odmeriće snage od 17 časova, a Zvezda i Olimpijakos od 19.30 u "Iraklion areni" kapaciteta 5.200 mesta.

To je sala koju su Pirejci koristili kao domaći teren, kada im je Evroliga suspendovala Dvoranu mira i prijateljstva.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.