Željkov Fener opet razočarao, Kalina tragičar!

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2015, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željkov Fener opet razočarao, Kalina tragičar!

Tri dana posle ubedljivog poraza u Evroligi od Strazbura, ekipa Fenerbahčea i u domaćem šampionatu doživela neuspeh.

Ekipa Fenerbahčea ušla je u krizni period već u uvodnom delu sezone. Tim Željka Obradovića je večeras doživeo još jedan poraz, prvi u šampionatu Turske, i to pred svojim navijačima od Konjaspora rezultatom 74-73.

Domaći tim je dobro ušao u utakmicu, imao je solidno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vođstvo tokom prve četvrtine koja je završena rezultatom 18-11, ali kako je utakmica odmicala, Fener nije uspevao da prednost učini značajnijom i na vreme prelomi meč u svoju korist.

U nastavku su gosti uhvatili priključak, razigrali se i u poslednjoj deonici preokrenuli rezultat. Stekli su i sedam poena viška sredinom četvrte četvrtine, što je Obradovićev tim uspeo da stigne, ali u samoj završnici, u poslednjim sekundama meča, Nikola Kalinić je nažalost postao tragičar meča.

Pri rezultatu 73-72 u korist Fenerbahčea, gosti su imali poslednji napad, a na sekund pre kraja meča, Kalinić pravi prekršaj pri šutu protivnika za tri poena.

To je bilo dovoljno rivalu da sa linije slobodnih bacanja reši meč.

Usledio je tajm-aut Željka Obradovića, ali posle toga još jedna Kalinićeva greška, pogrešio je prilikom izvođenja lopte, u pokušaju da uposli Veselog i tada je sve bilo rešeno.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Željkov Fener u opasnoj krizi! Velika Kalinićeva greška šokirala Istanbul (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2015

To je timu Željka Obradovića drugi uzastopni poraz, a prethodno ih je u Evroligi “isprašio“ francuski Strazbur prošle nedelje..Ekipa Fenerbahčea je u krizi! Sada je to više nego jasno, pošto su Kanarinci na svom terenu izgubili od Konje sa 74:73 (18:11, 13:15, 23:25, 19:23) u meču četvrtog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.