Izvor: RTS, 28.Feb.2022, 19:19

Vezenkov MVP Evrolige u februaru

Košarkaš Olimpijakosa Saša Vezenkov proglašen je za najkorisnijeg igrča Evrolige u februaru, saopšteno je na sajtu takmičenja.
Vezenkov je tokom februara prosečno beležio 15,8 poena, 5,5 skokova uz indeks korisnosti 18,5, a prvi put je u karijeri dobio ovo priznanje.

Olimpijkaos je u najkraćem mesecu u godini zabeležio tri pobede i jedan poraz i drži četvrto mesto na tabeli Evrolige sa skorom 15-9.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Gegić MVP u ABA ligi za februar

Izvor: B92, 01.Mar.2022, 14:42

Košarkaš Cibone Amar Gegić proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) ABA lige u februara, saopšteno je na sajtu takmčenja...Gegić je tokom februara prosečno beležio 23 poena, 5 asistencija i 6,5 skokova, uz indeks korisnosti 27...Tim iz Zagreba tokom najkraćeg meseca u godini zabeležio je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.