VEST KOJA ZANIMA I GROBARE: Fener OSAKAĆEN protiv Zvezde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 18:05

VEST KOJA ZANIMA I GROBARE: Fener OSAKAĆEN protiv Zvezde!

Poslednje kolo Evrolige...

Košarkaši Fenerbahčea biće oslabljeni u utakmici poslednjeg kola ligaškog dela Evrolige, jer na megdan Crvenoj zvezdi stižu bez Nemanje Bjelice. Sem srpskog košarkaša, ekipi Dimitrisa Itudisa na ovom meču neće moći da pomognu ni Skoti Vilbekin, Devin Buker i Metedžan Birsen.

Kako smo već preneli, Bjelica je zbog problema sa povredom propustio veći deo ove sezone, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odigrao je svega sedam utakmica i na njima proveo osam i po minuta u proseku na terenu.

Fenerbahče u Beograd stiže sa imperativom pobede, jer još nisu obezbedili plasman u plej-of. To bi mogli da urade iako u dvorani Aleksandar Nikolić ne upišu pobedu, ali onda bi morali da im se poklope neki rezultati.

Utakmica između Crvene zvezde i Fenerbahčea se igra u četvrtak od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić". Podsetimo, meč je takođe od velikog značaja i za beogradski Partizan, jer ukoliko crveno-beli trijumfuju, to će značiti bolji plasman večitog rivala usled početka plej-of takmičenja.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.