VASA RAZVALIO! Dileme nije bilo, Micić MVP 26. kola Evrolige (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021, 15:00

VASA RAZVALIO! Dileme nije bilo, Micić MVP 26. kola Evrolige (FOTO)

Rekord karijere.

Srpski reprezentativac i igrač Efesa Vasilije Micić najkorisniji je igrač 26. kola Evrolige, objavljeno je na sajtu tog takmičenja.

Istanbulski Efes je sinoć pobedio Fenerbahče sa 106:74, a najzaslužniji za to bio je upravo Micić koji je sa 37 postignutih poena postavio rekord karijere.

The Eurohoops awards (Round 26)

MVP: Vasilije Micic

Best Five: Micic, @The_Fourth_Wade, Nikola Kalinic, @shields3uno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Youssoupha Fall

Coach of the week: TJ Parkerhttps://t.co/bJoZCoY7gm

— Eurohoops (@Eurohoopsnet) February 26, 2021

Micić je pogodio svih šest šuteva za tri poena, kao i 11 slobodnih bacanja bez promašaja. Dodao je i pet asistencija i tri ukradene lopte, što mi je na kraju donelo indeks korisnosti 44.

Juve sebi više ne sme da dozvoli nikakav kiks, ako hoće da stigne Inter, pobeda u večerašnjem meču (20.45) spada u obavezu, kvota na dvojku je 1,65, tip 3+ nešto viši – 1,65. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Verona – Juventus.

Srpski plejmejker je peti put u karijeri proglašen za najboljeg igrača nedelje u Evroligi.

U najboljoj petorci 26. kola Evrolige, pored Micića, nalazi se i Nikola Kalinić, a tu su još Vejd, Šilds i Fal.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Micić igrač kola Evrolige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2021

Košarkaški reprezentativac Srbije Vasilije Micić, koji nastupa za turski Efes, izabran je za najkorisnijeg igrača 26. kola Evrolige, saopšteno je na sajtu takmičenja...Micić je u pobedi nad Fenerbahčeom (106:74) odigrao utakmicu za rekord karijere od 37 poena...Takođe, imao je pet asistencija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.