UPOZORENJE ZA VEČITE: Budućnost DOVODI rođaka Rasela Vestbruka! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2018, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPOZORENJE ZA VEČITE: Budućnost DOVODI rođaka Rasela Vestbruka! (FOTO)

Pojačanje za Evroligu.

Posle otkaza Alanu Kroftu i povrede Nikole Ivanovića, uprava Budućnosti užurbano traži novog organizatora igre. Potera Podgoričana je završena, pošto su čelnici evroligaša na pragu dogovora sa Džastinom Kobsom, doskorašnjim plejom Cedevite iz Zagreba.

Žreb za Ligu šampiona u ponedeljak, na pomolu sudari velikana

REČI KOJE ODZVANJAJU: Bufon okačio fotku sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marakane sa Nejmarom i zapalio društvene mreže! Ima li šta bolje? (FOTO)

FRANCUZI O KOREOGRAFIJI DELIJA: Ovo ima samo na još JEDNOM mestu! (FOTO)

Rukovodstvo hrvatskog prvaka nije bilo zadovoljno prikazanom Kobsa u prethodnim mečevima, pa su velika primanja uticala da dođe do raskida saradnje.

Podgoričani su sa pažnjom pratili razvoj situacije i odlučili da krenu u napad na američkog šutera, inače, rođaka prve zvezde Oklahome Rasela Vestbruka.

Povredom Ivanovića, jedina opcija na pleju trenera Džikića ostao je Nemanja Gordić, a obzirom na zgusnut raspored u ABA ligi i evroligaškoj sezoni, ovakav potez Budućnosti ne treba da čudi.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.