Trener Reala: Plej-of serija je duga

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 17:16

Trener Reala: Plej-of serija je duga

Trener košarkaša Reala Ćus Mateo okrenuo se drugoj utakmici plej-ofa Evrolige protiv Partizana.

Beogradski crno-beli su u utorak slavili u Madridu rezultatom 89:87, trojkom Kevina Pantera u poslednjoj sekundi.

"Partizan je pobedio zaslugom Kevina Pantera, koji je u poslednjoj sekundi pogodio taj šut preko Geršona Jabuselea. Moramo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se oporavimo što je pre moguće. Povreda Edija Tavaresa je malo poremetila naše planove", rekao je Mateo za klupski sajt i dodao:

"Sutra je važan dan. Sve utakmice u plej-ofu su teške. Ako naš stav i trud budu isti kao na jučerašnjem meču, imaćemo šansu da pobedimo. Plej-of serija je duga i uvek morate da razmišljate o narednom meču. Nema sumnje da su igrači posvećeni, dali su maksimum na prvoj utakmici protiv Partizana. Moramo da budemo spremni da damo sve od sebe i na drugoj utakmici".

Jedan od najboljih pojedinaca u redovima Reala, Gabrijel Dek, kaže da je svaki naredni meč za njegov tim kao finale.

"Mogli smo nešto ranije da zatvorimo meč. Nismo imali sreće sa trojkama, a i sa pojedinim odlukama sudija. Nemam šta da zamerim saigračima na trudu. Moramo da ostanemo fokusirani do kraja, da ispravimo greške i da zaboravimo prošli meč da bi bili na visini zadatka. Nadamo se da ćemo imati veliku podršku navijača. Pobeda je Partizanu dala samopouzdanje, ali mi moramo da budemo agresivni i da igramo svoju igru. Svaki naredni meč je finale", rekao je Dek.

Drugi meč na program je u četvrtak od 20.45.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.