Trener Barse se žali na suđenje!

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2016, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Barse se žali na suđenje!

Trener košarkaša Barselone Jorgos Barcokas čestitao je Crvenoj zvezdi pobedu i rekao da je nezadovoljan sudjenjem na današnjoj utakmici.

Barselona je izgubila od Zvezde sa 76:65 u trećem kolu Evrolige i tako doživela drugi poraz, dok crveno-beli imaju dve pobede.

"Kako smo igrali, nismo zaslužili da pobedimo. Zvezda je igrala odlično. Takođe, nismo zaslužili ovakav tretman sudija", rekao je Barcokas posle utakmice u Beogradu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Barcokas je čestitao Zvezdi na pobedi i rekao da je srpski klub igrao odlično.

Trener španskog kluba je naveo da je njegov igrač Pau Ribas povredio ahilovu tetivu, zbog čega mu sledi duža pauza.

"Ribas će verovatno odsustvovati više meseci. Zbog toga nije laka situacija za nas, veliki je hendikep jer ima mnogo utakmica i igra se u žestokom ritmu", kazao je Barcokas.

Barselona će u sledećem kolu dočekati Bamberg, dok će Zvezda gostovati Panatinaikosu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ribas mora na operaciju

Izvor: Beta, 27.Okt.2016, 18:00

Košarkaš Barselone Pau Ribas danas će biti podvrgnut operaciji ahilove tetive koju je pokidao na sinoćnoj utakmici Evrolige protiv Crvene zvezde u Beogradu.Katalonski klub je saopštio da je posle pregleda na magnetnoj rezonanci utvrdjeno da je Ribas u potpunosti pokidao ahilovu tetivu leve noge...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.