Teodosić: Kada igraš za CSKA izgubiš osećaj radosti jer si na F4

Izvor: MozzartSport.com, 08.Maj.2017, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić: Kada igraš za CSKA izgubiš osećaj radosti jer si na F4

"Uskoro sam ponovo na terenu", rekao je srpski as

Vreme završnog turnira neumorno se približava, a do početka poslednjih, najvećih borbi u Evroligi ostalo je još nešto manje od dve sedmice.

To je taman dovoljno vremena kapitenu srpske reprezentacije da se ponovo oporavi od povrede koja ga muči gotovo cele sezone i pomogne aktuelnom prvaku Evrope da odbrani tron u Istanbulu.

„Noga je dobro. Nadam se da ću početi da treniram u narednim danima. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Imam dovoljno vremena da se pripremim za Fajnal for“, kaže Teodosić.

Na pitanje koga bi voleo da vidi u finalu, da li Real Madrid ili Fenerbahče, Teodosić je podsetio da CSKA ima veliku prepreku ispred sebe u polufinalu - Olimpijakos.

„Prerano je da govorimo o tome s kim bismo više voleli da igramo. Naše misli usmerene su isključivo ka Olimpijakosu. Kada budemo odradili taj zadatak, onda možemo da razgovaramo o daljim protivnicima“.

Moskovljani se nadaju da bi mogli da odbrane titulu i uđu u društvo klubova koji su taj podvig uspeli da ostvare.

„Ako osvojimo titulu još jednom, ljudi će pamtiti ovu generaciju“.

Ipak, postoji i druga strana igranja za velikana kakav je CSKA.

„Kada igraš za CSKA, gubiš onaj osećaj zadovoljstva zbog toga što si na F4. Osećaš pritisak, jer svi očekuju da ćeš uspeti. Odlazak na F4 postaje normalna stvar za njih, a ni to nije lako ostvariti. Ali, mi smo spremni da branimo titulu. Nivo na kojem su svi igrali ove sezone je ozbiljno jak. Svi imaju podjednake šanse“.

(FOTO: Shutter Stock)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

TEODOSIĆ BRINE NAVIJAČE: Nema više radosti… (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Maj.2017

Miloša Teodosića očekuje završni turnir Evrolige u Istanbulu, a srpski reprezentativac će u polufinalu igrati protiv Olimpijakosa 19. maja.. U izjavi koju je preneo košarkaški portal „Eurohups“, plejmejker reprezentacije Srbije istakao je da je izgubio osećaj radosti zbog plasmana na fajnal...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.