Teo preskočio i Tea! Treći u istoriji Evrolige...  (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Nov.2016, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teo preskočio i Tea! Treći u istoriji Evrolige... (VIDEO)

Srpski plemejker osim toga što je delio genijalne asistencije, uspeo i da se upiše u istoriju takmičćenja

Ni Real Madrid nije imao lek za moskovsku Armiju. Iako su Madriđani promašili šut za produžetke, CSKA je skoro pa rutinski savladao Kraljeviće...

Nandova glupost umalo upropastila CSKA! Moskva je drhtala, Ljulj promašio šut za produžetak (VIDEO)

Značajan doprinos u pobedi CSKA je po običaju ugradio Miloš Teodosić. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Srpski plemejker je dirigovao igrom Armejaca i De Kolou prepustio ulogu košgetera. Upisao je laganih 15 poena i dodao osam asistencija. Od kojih su neke bile u njegovom stilu, a bio je i organizator nekih spektakularnih akcija poput ove sa Hrijapom i Hajnsom.

Teodosic, Khryapa ve Hines; basketbol, bir takım oyunu!

(video by @EuroLeague)pic.twitter.com/OAySc82o9R

Povrh svega, Teodosić je napravio individualni podvig. Postao je treći po broju asistencija u istoriji Evrolige! Na večnoj listi, naš Teo je prestigao grčkog Tea. Srpski plejmejker je ukupno sakupio 978 asistencija, dok je slavni Teo Papalukas ostao na 977. ispred Teodosića je još Vasilis Spanulis na drugom mestu sa 997 asistencija i on će vrlo brzo pasti na treće mesto ispod našeg asa.

Prvo mesto je za sada još daleko. Legendarni Dimitris Dijamantidis je završio karijeru sa 1255 asistencija u Evroligi!
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NESTVARNI TEO: Da li je na putu da učini nemoguće? Legenda je sve bliže! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Nov.2016

Miloš Teodosić je tokom susreta sa Realom iz Madrida imao šest asistencija, što je bilo dovoljno da postane neizbrisivi deo istorije Evrolige.. Naime, Teodosić je tokom ovog susreta postao treći najbolji asistent u istoriji ovog takmičenja!. Teo je danas preskočio legendarnog Tea Papalukasa koji...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.