Stefan Jović je REKORDER Evrolige! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2015, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Jović je REKORDER Evrolige! (video)

Fenomenalna partija Zvezdinog plejmejkera i reprezentativca Srbije u Minhenu! Istorijska, nezapamćena u Evroligi!

Košarkaši Crvene zvezde večeras su blistali u Minhenu, savladali su domaći Bajern sa 90-79, što im je drugi trijumf ove sezone u Grupi A Evrolige.

A momak o kome se najviše govori ne samo u Srbiji, nego i širom Evrope ove večeri je plejmejker crveno-belih Stefan Jović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
On je u večerašnjem meču ostvario neverovatnih 19 asistencija, čime je postao novi rekorder Evrolige u ovom segmentu igre!

Ono što je posebno interesantno, jeste da je nadmašio svog doskorašnjeg i budućeg saigrača iz Zvezde Markusa Vilijamsa, koji je prošle sezone protiv Galatasaraja imao 17 uspešnih asistencija.

U odsustvu povređenog Gala Mekela, Jović je na terenu proveo 31 minut i uz 19 asistencija, upisao i četiri poena i pet skokova.

Fenomenalno! Svaka čast, Stefane!



Player of the game - Stefan Jovic @Euroleague #BAYCZT #kkcz #Zvezdas pic.twitter.com/Hkbej59LNq

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) November 12, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DA LI JE OVO MOGUĆE: Stefan Jović premašio Vilijamsa i postao rekorder Evrolige! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 13.Nov.2015

Plejmejker Crvene zvezde Stefan Jović postao je novi rekorder Evrolige po broju asistencija, čime je sa liderske pozicije smenio klupskog druga.. . Mladi organizator igre Crvene zvezde “upisao” je neverovatnih 19 asistencija čime je postao rekorder “elitnog takmičenja”, skinuvši sa trona...

Nastavak na HotSport.rs...

Diskretni heroj Stefan Jović (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Nov.2015

Kako je jedna noć u Minhenu promenila sve....Verovatno nikada neće napraviti karijeru kao Saša Obradović, možda neće osvojiti ni upola toliko trofeja, ali solo paritura plejmejkera Crvene zvezde Stefana Jovića u Minhenu i 19 asistencija primorala je dobre poznavaoce prilika košarke, posebno navijače...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.