Sprema se promena u Zvezdi, jedan igrač pred otkazom?!

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2017, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprema se promena u Zvezdi, jedan igrač pred otkazom?!

Posle pet odigranih kola u ABA ligi i još dva u Evroligi, već se najavljuje prva promena u sastavu Crvene zvezde.

Dan posle poraza od Cedevite u Zagrebu, već drugog u pet odigranih kola u ABA ligi, počele su spekulacije o kadrovskim promenama u Zvezdi.

Kako večeras prenose ''Novosti'', na izlaznim vratima nalazi se iskusni Marko Kešelj, koji se letos vratio u Zvezdu, ali na početku sezone nije opravdao očekivanja trenera Alimpijevića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Njega nije ni bilo u konkurenciji za sastav tima u Zagrebu, priliku je dobio Dejan Davidovac, a spekulacije na ovu temu još više su pojačane posle najave da Kešelja nećemo videti ni u trećem kolu Evrolige, protiv Himkija.

Taj meč je na programu u utorak, a po povratku crveno-belih u Beograd znaće se nešto više o svemu ovome.

''Novosti'' takođe najavljuju i da bi umesto Kešelja Zvezda uskoro mogla da angažuje novog igrača, ali i to je još uvek na nivou spekulacija.

Sezona je tek počela, možda je prerano za ovakve kombinatorike, mada je Zvezda u prethodnim godinama pribegavala ''šok terapijama'' u situacijama kada pojedini igrači, poput Mekela, Tompsona, ili Skorcijanitisa nisu ispunili očekivanja.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda prežaljena u Rusiji

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2017, 06:01

Posle velike pobede nad Barselonom i porazu u Zagrebu od Cedevite u ABA ligi, Crvene zvezda u utorak od 19 časova igra sa Humkijem u trećem kolu Evrolige. Sudeći prema kladionicama, četa Dušana Alimpijevića je drastično potcenjena...Naime, kvota na ruski tim je samo od 1,12 do 1,15, dok kvota...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.