Real je uradio ono što niko u istoriji nije

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 00:05

Real je uradio ono što niko u istoriji nije

Nestvaran preokret.

Ova sezona Evrolige donela je nešto što nikada u istoriji nismo videli. Partizan je postao prva ekipa ikada koja je pobedila obe utakmice na gostovanju, a Real Madrid je s druge strane u Beogradu uspeo da ispiše istoriju i da pobedi dva meča i da se vrati na utakmicu broj pet posle 0-2 što nikome do sada nije pošlo za rukom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Španski tim je, isto tako, uspeo da pobedi tri utakmice zaredom nakon što su izgubili prva dva susreta na svom parketu i postali prvi tim u istoriji Evrolige koji je uradio nešto tako.

U istoriji Evrolige, videli smo 18 serija u kojima se igralo pet utakmica i nikada se nije dogodilo da gosti pobede.

Partizan je čak imao najveću šansu da postane jedini tim koji je pobedio peti meč u gostima, ali nije uspeo. Posle tog vođstva od 2:0 u Madridu izbila je tuča koja je sve promenila.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.