Radonjić progovorio o Zvezdinim ciljevima i Nejtu Voltersu

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2016, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić progovorio o Zvezdinim ciljevima i Nejtu Voltersu

Nakon drugog ovosezonskog poraza u Evroligi trener Crvene zvezde mts Dejan Radonjić napravio je osvrt na duel u Atini, ali je u isto vreme progovorio o ciljevima crveno-belih i novom pojačanju Nejtu Voltersu.

Šampion Srbije i regionalne košarkaške lige poražen je u petak na gostovanju Panatinaikosu u okviru 4. kola Evrolige rezultatom 70:59, a trener Dejan Radonjić ocenio je da je ekipa odigrala jako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << loše na obe faze igre.

"Igrali smo veoma loše na početku. I u odbrani i u napadu. Dozvolili smo mnogo lakih poena rivalu gubeći loptu nekoliko puta. Posle toga, u drugom poluvremenu smo igrali mnogo bolje u odbrani, ali samo malo bolje u napadu i to je bilo sve od nas. Čestitke Panatinaikosu" rekao je Radonjić a prenosi "Blic".

Crvena zvezda mts je nakon 20 minuta igre imala zaostatak od 21 poena uz samo 25 postignutih poena. Upitan da prokomentariše ciljeve svog tima u tekućoj sezoni Dejan Radonjić je apostrofirao značaj ABA lige.

"Imamo nekoliko mladih igrača. Oni će igrati više tokom sezone. Želimo da budemo dobri u ABA ligi, da tu osvojimo prvo mesto, kao i u domaćem šampionatu. Sada imamo i novog igrača, Nejt Voltersa, koji je odradio samo dva treninga, a evo, igrao je nekoliko minuta" kazao je Radonjić.

Trener crveno-belih izneo je očekivanja vezana za Evroligu, a nije porpustio priliku da iznese svoj stav oko Nejta Voltersa koji je na debiju postigao 8 poena i upisao 3 asistencije.

"Što se tiče Evrolige, videćemo. Cilj nam je da možemo da se nosimo sa svim evroligaškim rivalima. Videćemo šta će se desiti. Protiv Barselone smo imali tu energiju, čak i posle lošijeg prvog poluvremena, a sada smo sve započeli lošom defanzivnom igrom. Videćemo šta će biti, duga je sezona Evrolige" zaključio je Radonjić.

Crvena zvezda mts narednu utakmicu igra protiv Mornara u Baru u okviru 7. kola ABA lige, a potom će na svom terenu odmeriti snage sa Baskonijom u sklopu 5. kola Evrolige.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

EL - Zvezda pala na tabeli ali je i dalje u TOP 8 (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2016

Košarkaši Crvene zvezde mts imaju polovičan učinak nakon četiri odigrane utakmice u Evroligi što im u datom momentu obezbeđuje poziciju među najboljih osam klubova Evrope...Šampion Srbije poražen je u petak na gostovanju Panatinaikosu u okviru 4. kola Evrolige pa posle četiri utakmice ima...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.