REKORDER: Larkin 17. put MVP kola u Evroligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 14:46

REKORDER: Larkin 17. put MVP kola u Evroligi

Najzaslužniji što je Efes savladao Bajern.

Košarkaš Efesa Šejn Larkin izabran je za najkorisnijeg igrača (MVP) 28. kola Evrolige čime je postao rekorder elitnog takmičenja po broju nagrada za najboljeg igrača runde.

Larkinu je ovo 17. put da je najbolji igrač kola u Evroligi čime je iza sebe ostavio Nanda De Koloa koji ima 16 nagrada MVP kola. Na trećem mestu je Majk Džejms sa 11 nagrada. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Plejmejker Efesa je dobio nagradu MVP zahvaljujući fenomenalnoj partiji u pobedi nad Bajernom (109:86). Larkin je protiv nemačkog kluba postigao 28 poena, imao tri skoka i četiri asistencije, uz učinak 3/3 za dva, 6/9 za tri i 4/5 sa linije bacanja. Sve to mu je donelo indeks korisnosti 33, što mu je bilo dovoljno da bude najbolji u 28. kolu Evrolige.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.