Pobede Olimpijakosa, Efesa i Makabija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2014, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede Olimpijakosa, Efesa i Makabija

Košarkaši Olimpijakosa pobedili su večeras na gostovanju ekipu Valensije sa 71:68 u prvom kolu Grupe D Evrolige.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Vasilis Spanulis sa 21 poenom, dok je u Valensiji najbolji bio Luk Harangodi sa 14 poena.

U istoj grupi, Crvena zvezda je savladala Galatasaraj u Beogradu sa 76:68, dok je Laboral kuča juče bila bolja od Neptunasa sa 88:69.

U drugom kolu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koje je na programu sledeće nedelje, Zvezda gostuje Neptunasu, Galatasaraj dočekuje Valensiju, dok Olimpijakos na svom terenu igra protiv Laborala.

U Grupi A Efes je na domaćem terenu pobedio Uniks sa 82:76.

U ekipi Dušana Ivkovića najefikasniji je bio Dontaj Drejper sa 16 poena, dok je kapiten reprezentacije Srbije ubacio poen manje. U poraženoj ekipi bolji od ostalih bio je Kit Lengfort sa 19 poena.

Unikaha je na gostovanju u Zagrebu savladala Cedevitu sa 78:63 u prvom meču Grupe B, dok je Makabi na svom terenu bio bolji od Limoža.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.