Pešić: Nadam se da neće biti kao kad sam bio u Zvezdi

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Mar.2014, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešić: Nadam se da neće biti kao kad sam bio u Zvezdi

Svetislav Pešić – kratko i jasno, nemačka košarkaška formula za uspeh.
(FOTO: M. Antić)
Bajern je u debitantskoj sezoni u Evroligi ozbiljan takmac svima i grčevito se bori za plasman među osam najboljih Evrope.
O očekivanjima pred meč sa Partizanom govorio nam je upravo trener Bajerna, Svetislav Pešić:
- Mi smo debitanti u Evroligi i nama je svaka utakmica jako važna. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Očekuje nas meč protiv Partizana koji je u prednosti u odnosu na nas zbog mnogo većeg iskustva igranja u Evropi, oni već godinama igraju Evroligu.
Puno ste hvalili Bogdana Bogdanovića pred prvi meč u Minhenu, u jednom trenutku ste izjavili da je najbolji igrač Evrope.
- Vidite, ja sam već davno rekao da ni mediji, ni bilo ko drugi, ne može da kaže za nekoga da je dobar dok ja to ne potvrdim – uz osmeh nam je rekao Pešić. – Šalu na stranu, izuzetno mi je drago zbog Bogdana, znam ga još iz vremena dok sam bio trener Crvene zvezde 2008. a on igrač Žitko basketa. Veoma je talentovan, vredno radi i ako nastavi tako pred njim je velika budućnost.
Mlade generacije verovatno ne znaju taj podatak, ali Svetislav Pešić je svojevremeno nosio dres Partizana. Ono za šta svi znaju su svetsko i evropsko zlato, koje je osvojio sa reprezentacijom Jugoslavije, s obzirom na sve navedeno, kakav prijem publike očekujete?
- Nadam se samo da neće biti kao kad sam bio trener Crvene zvezde – zaključio je Pešić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Đedović: Partizanova publika grandiozna kao i uvek

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Mar.2014, 07:06

Poznato  je da igrači sa “jugoslovenskog prostora” sa posebnom motivacijom igraju protiv Partizana.. (FOTO: Imago). Veliki motiv sigurno će imati i Nihad Đedović, bek Bajerna i reprezentativac Bosne i Hercegovine.. - Sigurno da nas očekuje izuzetno teška utakmica. Moramo da izdržimo uvodnih...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.