Pešić: Izvinite, zove me supruga (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 24.Nov.2018, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešić: Izvinite, zove me supruga (VIDEO)

Najstariji trener Evrolige Svetislav Pešić na interesantan način je prekinuo pres konferenciju posle duela Barselone i Olimpijakosa.

Trener španske ekipe se koncentrisao na pitanja novinara, ali zvonjava telefona remetila je Pešića u davanju odgovora.

- Žao mi je, supruga me čeka, žuri joj se. Je li u redu da krenem? - zaključio je bivši šampion Evrolige sa Barselonom.

Pre neplaniranog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << završetka konferencije osvrnuo se na nadolazeći derbi sa Real Madridom.

- Niko u klubu ne misli sada o Realu. Ima drugih stvari. Moramo da se dobro odmorimo i oporavimo, nebitno je sa kim posle igramo.

Un quart de dotze de la nit. En mig de la roda de premsa d'ahir, a Pesic li sona el telèfon.

"Mi mujer me espera", diu.

Deixa a tothom amb la paraula a la boca i se'n va.https://t.co/XHEVq1o78g— Marc Mundet (@MarcMundet78) 24. новембар 2018.

"Blaugrana" je petolasirana na tabeli Evrolige sa šest pobeda i tri poraza, dele prvo mesto La Lige sa Realom, uz tek jedan poraz posle devet utakmica.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.