PRELEPA PODRŠKA: Bodrila Markusa, divila se Delijama (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Mar.2015, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRELEPA PODRŠKA: Bodrila Markusa, divila se Delijama (FOTO)

Kada rođaci ili prijatelji košarkaša koji nastupaju za ovdašnje klubove dođu na neki meč Evrolige ili važnu utakmicu Jadranske lige ostanu začuđeni atmosferom koja vlada u halama.

Ništa drugačije nije se ponašala i zgodna crnka koja se sinoć pojavila u Kombank Areni dobrih sat i po vremena pre početka meča između Crvene zvezde i Barselone. Sa fotoaparatom u rukama ova devojka je beležila svaki detalj u dvorani sa posebnim akcentom na Markusa Vilijamsa, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << plejmejkera crveno-belih.
FOTO: HOTSPORT.RS U trenucima kada je u dvorani bila tolika buka da nije bilo moguće čuti ni samog sebe Vilijamsova prijateljica je gotovo otvorenih usta začuđeno posmatrala oko sebe jer definitivno nije imala priliku da vidi ništa slično, a ako joj je Markus i pričao teško je to dočarati.
FOTO: HOTSPORT.RS Da li se radi o prijateljici ili tu postoje i određene emocije ostaće nedoumica pošto je znatiželjnicima koji su je zamolili da otkrije o kakvoj vezi se radi devojka odgovorila da je ona Vilijamsova “girl friend” (može da se tumači i kao devojka, ali i bukvalno – ženski prijatelj).
FOTO: HOTSPORT.RS hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.