PAO već zove tandem Reala za sledeću sezonu

Izvor: B92, 12.Jan.2024, 18:57

PAO već zove tandem Reala za sledeću sezonu

Panatinaikos je za ovu sezonu potpuno renovirao tim, ali to Atinjanima nije dovoljno, pa su već počeli sa pripremama za narednu sezonu.

Kako je preneo Hristos Harpidis, PAO je već poslao ponude Valteru Tavaresu i Mariju Hezonji, dvojcu Real Madrida.

Obojica su odigrali izuzetno prošle sezone kada je "kraljevski klub" osvojio titulu u Evroligi, a nastavili su sjajno i ove sezone.

Posebno Hezonja, koji je svojim poenima rešio nekoliko poslednjih utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Reala u elitnom takmičenju.

Ipak, ostaje da se vidi kako će Real reagovati, pošto će sigurno želeti da zadrže dvojicu ponajboljih igrača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Povezane vesti

JANAKOPULOSU NIKAD DOSTA: Panatinaikos želi dvojac Reala za sledeću sezonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2024

Atinjani spremni da ulože još novca...Uložio je vlasnik Panatinaikosa Dimitrs Janakopulos mnogo novca u tim ove sezone, ali čini se da ni to nije dovoljno, pa se već prave planovi za sledeću...Kako prenosi novinibar Hristos Harpidis, Panatinikos je već poslao ponude igračima Real Masdrida Valteru...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.