PADA REKORD EVROLIGE: Istorija se piše u Moskvi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 13:33

PADA REKORD EVROLIGE: Istorija se piše u Moskvi!

Sve ide ka tome.

Predstojeći derbi 21. kola Evrolige, između CSKA i Fenerbahčea (18), pomeriće granicu kada se radi o poseti na mečevima najelitnijeg klupskog takmičenja u novoj sezoni.

Da li posle Reala u Madridu može da padne i Barselona u Beogradu? Navijači Zvezde se nadaju tome, a nema sumnje da bi crveno-beli trijumfom u večerašnjem (19.00) meču s Kataloncima značajno ublažili neke prethodne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poraze u Evroligi. Kvota na keca u Pioniru je 3,50, dok je dvojka 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Barselona.

Preciznije, dok su u većini klubova "vrata" i dalje zatvorena za navijače, gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanin potpisao je novi ukaz o održavanju događaja, a jedna od tačaka je da od 22. januara sportske arene u u glavnom gradu Rusije mogu da budu popunjene do 50 odsto kapaciteta.

- Dragi prijatelji, situacija sa širenjem infekcije korona virusom uliva oprezan optimizam. Prošle nedelje svakodnevno je otkriveno dve do četiri hiljade novih slučajeva pozitivnih, što je znatno manje nego krajem decembra. Hospitalizacija se takođe značajno smanjila, 1200-1300 ljudi dnevno naspram 1500-1800 u predpraznične i praznične dane. Stopa vakcinacije se znatno povećala. Preko 220.000 Moskovljana već je dobilo pouzdanu zaštitu od virusa. U ovoj situaciji možemo sebi da priuštimo da značajno ublažimo trenutna ograničenja - rekao je Sobjanin.

Njegovim ukazom, Armejcima je omogućeno da puste maksimalno 6.500 gledalaca u arenu Megasport, kapaciteta 13.000 mesta.

Ako na tribinama bude toliki broj navijača, ili u najmanju ruku 5.132 ljudi, biće oboren ovosezonski rekord Evrolige, koji drže Žalgiris i Valensija. Njihov meč u Litvaniji posmatralo je 5.131 pristalica, odnosno 120 više od utakmice ekipe iz Kaunasa i Efesa, gde je bilo 5.011 gledalaca.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.