Navijači: Bjelica je MVP Evrolige

Izvor: B92, 30.Apr.2015, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači: Bjelica je MVP Evrolige

Krilni centar Fenerbahčea Nemanja Bjelica najkorisniji je igrač Evrolige u izboru navijača.

Reprezentativac Srbije dobio je 15,7% glasova, a listom dominiraju Srbi – na drugom mestu je Marjanović sa 12,94% glasova, treći je Bogdan Bogdanović sa 9,74%, četvrti Miloš Teodosić sa 8,89%, a peti Nikola Kalinić sa 6,78%.

U top 10 po glasovima navijača još se nalaze Jan Veseli, Endru Gaudlok, Vasilis >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Spanulis, Jorgos Printezis i Emir Preldžić.

Dve najbolje petorke Evrolige, kao i najkorisniji igrač takmičenja, biće objavljeni na fajnal-foru u Madridu, koji se održava od 15. do 17. maja.

Glasanje navijača ima 25% udela u ukupnim rezultatima, a preostalih 75% su glasovi novinara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bjelica je MVP Evrolige u izboru navijača

Izvor: Vesti-online.com, 30.Apr.2015

Krilni centar Fenerbahčea i "orlova" Nemanja Bjelica najkorisniji je igrač Evrolige u izboru navijača...Reprezentativac Srbije dobio je 15,7% glasova, a listom dominiraju Srbi. Na drugom mestu je Marjanović sa 12,94 odsto glasova, treći je Bogdan Bogdanović sa 9,74, četvrti Miloš Teodosić sa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.