Musli blizu ovogodišnjeg učesnika Evrolige!

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2016, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Musli blizu ovogodišnjeg učesnika Evrolige!

Navodno je dogovor postignut, srpski košarkaš će od naredne sezone zaigrati u prošlogodišnjem Evroligašu.

Unikaha navodno završava posao oko dovođenja Dejana Muslija, košarkaša Manrese.

Nekadašnji košarkaš Partizana je prema podacima koje ima "Eurohups" završio veći deo posla povodom prelaska u Unikahu najviše zahvaljujući veoma dobroj sezoni koju je imao u Manresi.

On je ove sezone beležio sjajnih 13,8 poena po meču, 7,4 skoka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i 2 asistencije pa je tako verovatno sebi rezervisao mesto pored reprezentativaca Srbije, Stefana Markovića i Nemanje Nedovića.

Pored Muslija, u klubu bi naredne sezone trebalo da se nađe i Mindaugas Kuzminskas, iako je bio najavljen odlazak. Njemu je ponuđen veoma jak ugovor po kome bi postao jedan od najplaćenijih igrača lige. Ipak, ponuda Fenerbahčea za njega je i dalje na stolu.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

U Malagi se priča srpski: Musli se pridružio Nedoviću i Markoviću

Izvor: Telegraf.rs, 07.Jun.2016

Srpski centar Dejan Musli će i naredne sezone igrati u španskoj ligi, ali u drugom klubu...Posle Manrese, gde je odigrao sezonu karijere (statistički bio najkorisniji igrač lige), njegova naredna stanica u karijeri je Unikaha sa kojom je dogovorio "1+1" saradnju...Bivši centar FMP Železnika, Laborala...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.