Mornar u Evroligi? Da se nastavila ABA...

Izvor: Sportske.net, 31.Mar.2020, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mornar u Evroligi? ''Da se nastavila ABA...''

Šta bi se dogodilo?

Prvi čovek barskog Mornara Đorđije Pavićević, koji se od početka pandemije koronavirusa ponovo istakao svojom humanošću, govorio je ovih dana za portal ''bhbasket.ba'', a jedna od tema bile su i ambicije Mornara, odnosno šanse da se u dogledno vreme domogne plasmanau Evroligu.

Pavićević ne odbacuje mogućnost da bi se to dogodilo već ovog proleća, da se nije desila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pandemija.

''Za taj projekat je potrebno je mnogo više novca, ne idemo grlom u jagode, i u taj projekat trebalo biti još intezivnije uključenje države.







Međutim, mogu vam reći da se nastavila ABA liga, mi s obzirom da smo bili dobroj formi, ni to možda ne bi bilo isključeno. Završnica ove sezone ABA lige bila bi izuzetno zanimljiva i neizvesna.







Da ponovim Mornar je došao do tog nivoa da mrsi račune favorizovanim ekipama'', izjavio je Pavićević.

ABA ligu je ocenio kao jednu od najkvalitetnijih u Evropi.

''Treba da damo sve od sebe da ga sačuvamo. Reći ću vam podatak, da je naša dvorana ispunjenija na utakmicama ABA lige nego na susretima protiv ekipa iz Evrope'', naglasio je Pavićević.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.