Malerozni Real - Ajon ponovo povređen

Izvor: N1 televizija, 21.Mar.2018, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malerozni Real - Ajon ponovo povređen

Centar Real Madrida Gustavo Ajon mogao bi da propusti naredne tri utakmice u Evroligi, zbog povrede skočnog zgloba na utakmici protiv Valensije.

'Kraljevski klub' je u utorak poražen od Valensije, a loša vest je da će do plej-ofa biti bez Ajona, javljaju inostrani mediji.

Source: Initial diagnosis on Gustavo Ayon - Real Madrid plan to shut him down for remainder of Euroleague's regular season due a left >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ankle sprain. He will be out a few weeks.

Centar Reala je u utakmici protiv Valensije morao da napusti teren na četiri minuta do kraja, pošto je iskrenuo levi skočni zglob. Uz bolnu grimasu na licu Ajon je otišao do svlačionice, ne mogavši da se osloni na nogu.

Inače, Ajon je pre samo četiri meseca operisao rame.

Naredne sedmice, Real Madrid gostuje u Beogradu Crvenoj zevzdei u okviru 29. kola Evrolige.

Real Madrid's Gustavo Ayon expected to miss time with ankle injury https://t.co/wZP0pjDGnt

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.