Makabi u seriji, pao i Hapoel!

Izvor: Sportske.net, 21.Nov.2016, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makabi u seriji, pao i Hapoel!

Bolji dani su pred "Ponosom Izraela", od dolaska novog trenera igraju sve bolje, nakon dva trijumfa u Evroligi dobili su i u domaćem šampionatu.

Derbi sedmog kola izraelske lige između Makabija iz Tel Aviva i Hapoela iz Jerusalima završen je pobedom evroligaša, rezultatom 85-83 (25-24, 17-22, 20-23, 23-14).

Izabranici Ramija Hadara vezali su tako treći trijumf u svim takmičenjima, nakon što su u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evroligi slavili protiv Fenerbahčea i Uniksa.

I treću tešku utakmicu su uspeli da dobiju, iako je tokom čitavog susreta bilo veoma neizvesno i izjednačeno.

Pobedu je doneo Džo Aleksander zakucavanjem u poslednjim sekundama utakmice. Kako je to izgledalo pogledajte na dnu teksta.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Di Džej Sili sa 17 poena, Gaudolk i Landesberg su dodali po 11, Soni Vims je meč završio sa 10 poena, bivši igrači Zvezde Mekel i Cirbes nisu imali zapaženiji ućinak.

U ekipi Amare Stodemajera, najbolji je bio Elijahu sa 14 poena, a pomenuti Stodemajer je upisao 13 poena, koliko je dao i Džerom Dajson. Bar Timor je meč završio sa 12 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.