Ljulj sprečio senzaciju u Madridu

Izvor: B92, 28.Jan.2017, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljulj sprečio senzaciju u Madridu

Košarkaši Real Madrida savladali su Emporio Armani 94:89, posle dosta muke u poslednjem meču 20. kola Evrolige.

Autsajder iz Milana je imao pet poena prednosti pred poslednjih sedam minuta, ali Serhio Ljulj trojkama donosi preokret, a potom odbija napad Italijana i overava trijumf Španaca.

Ljulj je meč završio sa 20 poena i devet asistencija, a pratili su ga Luka Dončić sa 17 poena, Džejsi Kerol sa 16, Otelo Hanter sa 12, te Gustavo Ajon sa deset uz osam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << skokova.

S druge strane istakli su se Krunoslav Simon sa 20, Zoran Dragić sa 13, te Miroslav Raduljica sa 12 poena uz tri skoka i dve asistencije. Milan Mačvan je ubacio osam poena uz sedam uhvaćenih lopti.

Real je tako nastavio da prati CSKA na deobi prve pozicije sa po 15 pobeda i pet poraza, jednim trijumfom ispred Olimpijakosa.

Armani je poražen 14. put pa deli poslednje dva mesta na tabeli sa Galatasarajem.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Raduljica prodaje Teove fore: Fantastična asistencija srpskog centra! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jan.2017

Foto: Marko Todorović..Košarkaši Real Madrida uspeli su posle dosta muke da savladaju italijanski Armani u 20. kolu Evrolige rezultatom 94:89...Ekipa iz Milana je imala prednost u poslednjoj četvrtini, ali se Serhio Ljulj razgoropadio i trojkama doneo preokret...Upravo je iskusni Španac bio najefikasniji...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.