Kinan Evans MVP 25. kola Evrolige

Izvor: B92, 03.Feb.2024, 15:03

Kinan Evans MVP 25. kola Evrolige

Košarkaš Žalgirisa Kinan Evans proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) 25. kola Evrolige.

Evans je predvodio Žalgiris do pobede na domaćem terenu protiv Panatinaikosa sa 80:68 u skoro savršenom nastupom koji mu je doneo indeks korisnosti 35.

On je utakmicu završio sa 24 poena, pogodivši pet od šest šuteva za dva, četiri od pet za tri poena i oba slobodna bacanja koje je izveo.

Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << upisao je i tri skoka, pet asistencija i pet ukradenih lopti.

Iza Evansa po učinku u ovom kolu sledi košarkaš Real Madrida Geršon Jabusele koji je u pobedi svog tima protiv Asvela (86:79) upisao 26 poena, tri skoka i dve ukradene lopte za indeks 33.

Sledi Vejd Boldvin iz Makabija iz Tel Aviva koji je u porazu od Baskonije (92:82) postigao 25 poena uz četiri skoka i šest asistencija za indeks 30.

Listu najboljih u ovom kolu zaokružuju Majk Džejms iz Monaka sa 29 i košarkaš Asvela Paris Li sa 28 indeksnih poena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.