Keralta: Beograd je pravo mesto za F4

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2017, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keralta: Beograd je pravo mesto za F4

Predstavnica Evrolige Rosel Keralta zahvalila se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i predstavnicima Grada Beograda što su omogućili da se Fajnal for Evrolige održi u Beogradu.

"Njihova posvećenost d prvog dana bila je neverovatna i to garantuje da će biti uspešan Fajnal for u Beograd. Hvala i Dušku Savanoviću, čim smo ga nazvali da bude ambasador >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odmah je pristao i rekao "da, da, da", kao i Crvenoj zvezdi na privrženosti ideji Evrolige", rekla je Keralta na konferenciji za medije u Beogradskoj areni.

Ona je dodala da nema nikakvu dilemu da će Beograd biti pravi domaćin Fajnal fora Evrolige, poručivši da je uverena da će svi uživati u Srbiji.

"Pripremamo više manifestacija koji će biti pripremani i u gradu, tura trofeja, utakmice tri na tri, fan zona i druge akcije", navela je ona.

Prodaja ulaznica završnog turnira elitnog takmičenja počinje 26. septembra.

Fajnal-for Evrolige održava se od 18. do 20. maja 2018. godine.

Savanović ambasador Fajnal-fora EL u Beogradu

Nekadašnji srpski košarkaški reprezentativac Duško Savanović biće zvanični ambasador Fajnal fora Evrolige u Beogradu naredne godine.

"Velika mi je čast što sam ambasador, sa velikom radošću sam prihvatio. Davno je morao da bude završni turnir u Beogradu. Ispred Grada zahvalan sam Evroligi, verujem da će biti na najvišem mogućem nivou", rekao je Savanović na konferenciji za medije u Beogradskoj areni.

On je kazao da je ljudi iz Srbije mnogo voleo košarku i da će biti pravi spektakl u Beogradu.

Fajnal-for Evrolige održaće se od 18. do 20. maja 2018. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Keralta: Beograd je pravo mesto za Fajnal for

Izvor: RTS, 20.Sep.2017

Predstavnica Evrolige Rosel Keralta uverena da će Beograd biti odličan domaćin završnog turnira Evrolige. Fajnal for Evrolige održaće se od 18. do 20. maja 2018. godine, a prodaja ulaznica počinje 26. septembra. . Rosel...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.