Ivanović: Da nastavimo gde smo stali u Evroligi

Izvor: B92, 16.Apr.2023, 18:37

Ivanović: Da nastavimo gde smo stali u Evroligi

+Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak od 20.00 dočekuju Split u meču poslednjeg, 26. kola ABA lige.

Naknadno će odigrati još dva meča, protiv Mornara u Baru i Cedevita Olimpije u Ljubljani.

U prvoj utakmici koja je kalendarski otvorila 2023. godinu crveno-beli su slavili u Splitu 72:63, a trener Duško Ivanović je svestan da ne sme biti nikakvog opuštanja.

"Dočekujemo ekipu Splita koja je odigrala dobru sezonu u ABA ligi, i koja je u nekim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mečevima, posebno protiv 'na papiru' jačih timova, pokazala da ima kvalitet. Zato ulazimo maksimalno ozbiljno u utakmicu, želimo da nastavimo seriju pobeda iz Evrolige i u dobrom ritmu dočekamo plej-of ABA lige koji sledi. Posebno zbog činjenice da takmičarski još uvek vodimo borbu za plasman u regularnom delu sezone regionalne lige i sad sve snage okrećemo ovom takmičenju", rekao je trener Ivanović.

Zvezda će se nadati kiksu Partizana protiv Zadra, kako bi eventualno preuzela prvo mesto pred početak plej-ofa na Jadranu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanović pred utakmicu sa Splitom: Želimo da nastavimo niz pobeda iz Evrolige

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Apr.2023

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je danas da želi da njegova ekipa protiv Splita nastavi seriju pobeda iz Evrolige.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Petrušev i Nedović vodili Zvezdu do pobede protiv Splita

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2023, 09:05

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras na domaćem terenu ekipu Splita 83:74 (23:21, 16:15, 24:25, 20:13) u okviru 26. kola ABA regionalne lige...Najbolji u redovima domaćeg tima bili su Filip Petrušev sa 25 poena, šest skokova i četiri asistencije, dok je Nemanja Nedović dodao 15 poena,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.