Ikodinović: Igraćemo bez respekta prema velikanima

Izvor: RTS, 01.Nov.2009, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ikodinović: Igraćemo bez respekta prema velikanima

Prvi put u istoriji srpskog klupskog vaterpola, naša zemlja imaće dva predtavnika u najkvalitetnijem klupskom takmičenju Evrope, Ligi šampiona. Pored prvaka Partizana, koji je izborio direktan plasman, drugi predstavnik Srbije u Ligi šampiona biće ekipa novosadske Vojvodine.

Vojvodine plasirali su se u Evroligu, pošto su u trećem kolu kvalifikacionog turnira u Atini savladali domaći Vuljagmeni sa 11:8, dok su u prvom kolu bili uspešniji od Ruskog Spartaka. Jedini >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poraz na kvalifikacionom turniru u Atini, Vojvodina je doživela od mađarskog Honveda.

Novosađani su osvojili drugo mesto u grupi sa šest bodova, jednim manje od Honveda. Treći je bio Spartak sa dva osvojena boda, dok je grči Voljagmeni osvojio samo jedan poen.

U prilogu su govorili:

Danilo Ikodinović, direktor VK Vojvodina

Dejan Stanojević, trener ekipe VK Vojvodina

Petar Filipović, igrač

Igor Kovačević, igrač

Prilog o izvanrednom uspehu vaterpolista Vojvodine mogli ste da pogledate i u emisiji Svet sporta, koja se emituje svake subote od 21 sat i 30 minuta, na Drugom programu RTS-a.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.