Heket MVP poslednjeg kola Evrolige

Izvor: B92, 15.Apr.2023, 13:31

Heket MVP poslednjeg kola Evrolige

Košarkaš Virtusa Danijel Heket proglašen je za MVP-ja poslednjeg 34. kola regularnog dela sezone u Evroligi.

Italijanski košarkaš je odigrao najbolju utakmicu u sezoni kojom je pomogao svom timu da se pobedom protiv Olimpije iz Milana oprosti od učešća u kontinentalnom takmičenju.

Heket je stavio tačku na svoju 12. sezoni u najjačem evropskom takmičenju sa 25 poena i 10 asistencija što je ujedno i lični rekord. Pogodio je sedam od sedam uzetih šuteva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za dva, a pre toga nikada tokom karijere nije uspeo da naniže više od pet.

Sve je to bilo dovoljno za indeks korisnosti od 36 sa kojim je završio ispred Saše Vezenkova (31) i Geršona Jabuselea (29).

Na četvrtom mestu je završio Makabijev Lorenco Braun (27), dok je i Partizan nakon velike pobede protiv Panatinaikosa imao svog predstavnika u liku Dantea Egzuma (27). Australijanac je sa nekadašnjim igračem Zvezde podelio tu poziciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EVROLIGA: Heket MVP poslednjeg kola!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023

Italijan upisao sjajnu partiju....Košarkaš Virtusa Danijel Heket proglašen je za MVP-ja poslednjeg 34. kola regularnog dela sezone u Evroligi. Italijanski košarkaš je odigrao najbolju utakmicu u sezoni kojom je pomogao svom timu da se pobedom protiv Olimpije iz Milana oprosti od učešća u kontinentalnom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.