Haos u Humskoj, povređen i Lovernj!

Izvor: B92, 28.Jan.2014, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Humskoj, povređen i Lovernj!

Nakon Dragana Milosavljevića i Milenka Tepića, u kratkom vremenskom period povredu je doživeo i novi kapiten Partizana NIS Žofre Lovernj, prenose Novosti.

Naime, dok klub čeka rezultate pregleda Tepića da bi znao koliko će tačno pauzirati, pojavila se vest da Lovernj mora da miruje zbog bolova u nozi.

Trener Duško Vujošević imaće ogromnih problema u narednim nedeljama, prvo da spremi tim i fizički i psihički za Lokomotovi u Evroligi za petak, a potom i gostovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ciboni 4. februara.

Tepić će u utorak veče biti pregledan magnetnom rezonancom u Novom Sadu, kada će biti poznato koliko će tačno pauzirati.

Sezonu su zbog kidanja ligamenata kolena veća završili Leo Vesterman i Dragan Milosavljević, dok se u martu očekuje povratak Davisa Bertansa.

Očekuje se da crno-beli u narednom periodu dovedu bar jedno pojačanje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Haos u Humskoj, povređen i Lovernj!

Izvor: B92, 28.Jan.2014

Nakon Dragana Milosavljevića i Milenka Tepića, u kratkom vremenskom period povredu je doživeo i novi kapiten Partizana NIS Žofre Lovernj, prenose Novosti...Naime, dok klub čeka rezultate pregleda Tepića da bi znao koliko će tačno pauzirati, pojavila se vest da Lovernj mora da miruje zbog problema...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.