EL - Zvezdini juniori poraženi na startu F8

Izvor: Sportske.net, 17.Maj.2018, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL - Zvezdini juniori poraženi na startu F8

Juniorski sastav KK Crvena zvezda mt:s poražen je na startu fajnal-ejta Evrolige u Beogradu.

Šampion Srbije u juniorskom uzrastu doživeo je poraz na startu završnog turnira Evrolige koji se održava u Beogradu.

Košarkaši Crvene zvezde mt:s izgubili su u poslednjoj utakmici prvog dana takmičenja od Huventuda rezultatom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 90:78 (19:29, 28:17, 25:22, 18:10).

Crveno-beli su odlično otvorili duel u hali "Aleksandar Nikolić" i nakon deset minuta igre imali dvocifrenu prednost, ali su u nastavku pali što je Huventud iskoristio.

Huventud su do važne pobede na startu završnog turnira predvodili Arturs Žagars (19 pts, 8 as) i Džoel Para (17 pts, 6 sk, 9 as), a pratio ih je Didak Kuevas (17 pts, 3 sk).

U ekipi Crvene zvezde mt:s četvorica dvocifrenih, najefikasniji su bili Arijan Lakić (16 pts, 4 sk, 7 as) i Nemanja Popović (13 pts, 6 sk).

Utakmice drugog kola na programu su u petak. Mega Bemax će odmeriti snage sa CFBB Pariz, dok Zvezda igra protiv minhenskog Bajerna.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poraz Zvezde i Mege u juniorskoj Evroligi

Izvor: RTS, 17.Maj.2018

Juniorski košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Huventuda sa 90:78, dok je Megu savladala ekipa Lijetuvas Ritasa rezultatom 103:65 u mečevima prvog kola završnice Evrolige. . Najefikasniji u redovima Zvezde bili su Lakić...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.