EL: Vasilijadis srušio Obradovića

Izvor: B92, 27.Okt.2014, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Vasilijadis 'srušio' Obradovića

Košarkaši Unikahe pobedili su u Malagi Albu iz Berlina 87:84 (15:20, 21:18, 27:25, 24:21) u poslednjoj utakmici drugog kola Grupe B Evrolige.

Unikaha je do pobede protiv ekipe Saše Obradovića došla trojkom Kostasa Vasilijadisa u poslednjoj sekundi utakmice.

Špansku ekipu je do trijumfa predvodio Rajan Tulson sa 13 poena i osam asistencija, dok su Džejson Grejndžer i Mindaugas Kuzminskas postigli po 12.

Srpski košarkaš Vladimir Golubović postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je devet poena i uz to je imao četiri skoka, dok je Stefan Marković postigao šest poena, a zabeležio je po četiri asistencije i skoka. U ekipi Albe istakao se Marko Banić sa 16 poena.

Unikaha je tako zabeležila drugu pobedu u Evroligi, dok je Albi ovo drugi poraz.

U drugom meču grupe, ekipa Limoža pobedila je na svom parketu Cedevitu 71:60.

Najefikasniji u ekipi Limoža bio je Nobel Bunžu-Kolo sa 17 poena, dok je Žoao Paulo Batista postigao 11.

U ekipi Cedvite istakao se Luka Babić sa 14 poena i pet skokova, a Fran Pilepić dodao je 10.

Francuskoj ekipi ovo je prva pobeda u Evroligi, dok je Cedevita zabeležila drugi poraz.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdini rivali 2-0, Srbi slabi

Izvor: B92, 27.Okt.2014

Košarkaši Valensije i Laboral Kuče, rivali Crvene zvezde u Evroligi, zabeležili su pobede u mečevima četvrtog kola Endesa lige...Bez povređenog Vladimra Lučića, Valensija je savladala Estudijantes 84:67, uz 17 poena i po 3 skoka i asistencije Rafe Martinesa, Luk Harangodi postigao je 15 poena,...

Nastavak na B92...

Povećan broj timova u Juniorskoj i Kadetskoj ligi

Izvor: MVP.rs, 27.Okt.2014

Odigrani su mečevi prvog kola u ligama mlađih kategorija...Proteklog vikenda je počelo takmičenje u Juniorskoj ligi Srbije, koja će u sezoni 2014/15 brojati 16 timova poedeljenih u dve grupe...MVP prve runde dolazi iz redova Vrščana, a reč je o Nikoli Kostiću. On je u porazu svoje ekipe ostvario...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.