Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Mar.2013, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Pobjede Efesa, Kahe, Makabija i Olimpijkosa

U utakmicama 11. kola Evrolige večeras je bilo veoma napeto u Istanbulu, Sijeni i Tel Avivu, dok je španska Kaha Laboral "očitala lekciju" turskom Fenerbahčeu. Košarkaši Efesa pobijedili su poslije produžetka posljednjeplasirani Bamberg sa 89:86. Bamberg ni poslije 11 odigranih mečeva ne zna za uspjeh u ovoj fazi takmičenja, dok je Efes sa skorom 9-2 došao nadomak plasmana u četvrtfinale. Najefikasniji u ekipi iz Istanbula bio je Džordan Farmar sa 19 poena, dok je srpski reprezentativac Duško Savanović postigao 14 poena i pet skokova. Kaha Laboral je na svom parketu ubjedljivo savladala košarkaše Fenerbahčea. Već u prvom poluvremenu se vidjelo Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/kosarka/el-pobjede-efesa-kahe-makabija-i-olimpijkosa.html)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Pobede Efesa, Olimpijakosa i Makabija

Izvor: NaDlanu.com, 15.Mar.2013

Košarkaši Efesa pobedili su posle produžetka poslednjeplasirani Bamberg sa 89:86 (23:14, 21:23, 15:21, 17:18, 13:10) u utakmici Top 16 faze Evrolige...Bamberg ni posle 11 odigranih mečeva ne zna za uspeh u ovoj fazi takmičenja, dok je Efes sa skorom 9-2 došao nadomak plasmana u četvrtfinale....

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.