EL: Olimpijakos izgubio u Istanbulu, pobeda Barse

Izvor: TvojPortal.com, 27.Jan.2012, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Olimpijakos izgubio u Istanbulu, pobeda Barse

Izvor: vesti online
Košarkaši Galatasaraja savladali su Olimpijakos posle produžetka rezultatom 78:77 u utakmici drugog kola Grupe E druge faze Evrolige.




Domaći tim u Istanbulu vodio je dve sekunde pre kraja meča sa tri poena razlike, ali je Kostast Sloukas pogodio koš sa svoje polovine terena i izborio dodatnih pet minuta utakmice.

Ipak, Galatasaraj je u nastavku bio bolji, a >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << izabranici Dušana Ivkovića imali su poslednji napad u kojem su promašili dva šuta za pobedu.


Galatasaraju je ovo prva pobeda u Top 16 fazi, dok je Olimpijakos doživeo drugi poraz. Na tabeli Grupe E prvi je moskovski CSKA sa dve pobede, a Anadolu Efes ima pobedu i poraz.

Najefikasniji igrač večerašnje utakmice bio je Vasilis Spanulis iz Olimpijakosa sa 24 poena. U pobedničkom timu istakli su se Džejmon Lukas sa 17 i Jaka Laković sa 16 poena.

U meču grupe H ekipa Makabija je u Tel Avivu izgubila od Barselone rezultatom 57:71. Katalonci su tim trijumfom nastavili niz bez poraza u Evroligi.
Opsirnije procitajte na ovom linku.

kosarkaEvroliga

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.