EL: Barsa demolirala PAO pred dolazak u Beograd

Izvor: N1 televizija, 13.Okt.2017, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Barsa demolirala PAO pred dolazak u Beograd

Košarkaši Barselone neočekivano lako pobedili su Panatinaikos u "blaugrani" u prvoj utakmici Evrolige u novoj sezoni - 98:71.

Gosti iz Atine su u prvom poluvremenu bili ravnopravan rival, neko vreme su imali i prednost, ali na krilima povratnika iz NBA lige Kevina Serafana Katalonci su bili sve sigurniji kako je vreme prolazilo.

Renovirana Barsa je poslednju četvrtinu dobila rezultatom 33:17 i do nogu potukla PAO, koji ima ambicije da se bori za plasman na >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Fajnal-for.

Francuski centar je meč završio sa 24 poena (9/12 za dva) i 9 skokova i potpuno je razbio unutrašnju liniju Atinjana, a odlični su bili i njegovi sunarodnici Adrijan Moerman sa 16 koševa i 11 skokova i Tomas Ertel sa 10 poena i 9 asistencija. Ante Tomić je za 5 minuta postigao 2 poena i uhvatio tri lopte.

You shal not pass. Starring @C_SING31#7DAYSMagicMomentpic.twitter.com/3vsB2UtIiq

U timu nekadašnjeg trenera Barselone Čavija paskvala Nikos Papas je zabeležio 20, Nik Kalates 14 (6 as), a Kej Si Rivers 10 poena.

Barselona sledeće nedelje gostuje Crvenoj zvezdi, a PAO dočekuje Brose basket.

Pogledajte REZULTATE i RASPORED, kao i TABELE.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.